3 Mayıs 2010 Pazartesi

Mayıs ayında geldi bahar...

Bu Cumartesi itibariyle yeni bir aya merhaba dedik. 15 - 20 gündür Mayıs ayını heyecanla bekliyordum; çünkü biricik Sevgilim bugün işe başladııı!!!.... Evet, 2 hafta kadar önce artık yavaş yavaş umutlarımızın tükendiği işyerinden bir telefon aldık ve Sevgilimin işe kabul edildiğini öğrendik. Burası Sevgilimin çalışmayı çok istediği bir yerdi ve tabiki çok mutlu olduk. Böylece evimize bahar neşesi geldi!! :)

Diğer taraftan benim işimde de başka türlü bir değişiklik oldu, 13:00-21:00 olan çalışma saatlerim bu yakınlarda 8:30-18:00 olarak değişecek. E Sevgilimin de çalışma saatleri 9:00-18:00 olunca evlilik düzenimiz oturdu gibi hissettik ve hemen hayallerimizi kurmaya başladık.

Bugün Biriciğim İstanbul'da 4gün boyunca eğitime katılacak, son gün bir de sınav olacak, Cuma günü de buradaki ofisinde çalışmaya başlayacak. İstanbul'da geçireceği süre boyunca Ankara ve İstanbul yetkililerine düzenli rapor verilecekmiş.

Kolay gelsin Sevgiliiiimmm, başarılar sanaa..... Ben de tüm bunları kutlamak için ofise bir çikolata falan almak istiyorum ama naapsam naapsam acabaa???

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder